Referenciák

Rólunk mondták

"Azon kívül, hogy minden étel finom volt és normális árakkal dolgoznak, külön kiemelném a felszolgálók kedvességét. látszik, hogy a menedzsment hangsúlyt fektet erre. köszönjünk, nagyon jól éreztük magunkat!"

"Nagyon finom volt a két pizza (kagylós-tonhalas és garnélás-cukkinis). Én személy szerint már több mint 10 éve ide járok a családunkkal, most a Párommal érkeztünk. Eddig egyszer sem csalódtam a helyben."

"Nagyon finomak a pizzak, isteni volt a tészta is. A kiszolgálás csillagos ötös, a hölgy nagyon aranyos volt. Jövünk meg!"

"Nagyon finom pizzát ettünk a hétvégén. Még visszatértünk és ajánljuk másoknak is az éttermet!"

"Ajánlani tudom mindenki figyelmébe, aki szereti az ínyencségeket. Udvarias, kedves kiszolgálás. Fantasztikus ízek orgiája. Többször ajánlott benézni, és lehetőleg mindent kipróbálni, mert valóban minden egyes étel egy mestermű ;) Köszönöm Nektek ezt a fantasztikus gasztronómiai élményt. Külön köszönet a kedvességért a pincérhölgynek. Remekül éreztük magunkat. Mielőbbi találkozásig.. köszönet...
egy nagyon elégedett vendég"

''Legjobb étterem Zamárdiban. Mindig finomakat ettem ott. Baráti társaságoknak külön ajánlom a stáyer fröccsöt-minőségi fehér bor spriteal és cherryvel- , amit eddig csak ott ittam. :) Szuper hely.''

Pizza Pazza 2017 | Minden jog fenntartva
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!